Лайтмедия нашата мисия


Нашата мисия

Компанията ни е основана в началото на 2008 г. в гр. Русе,  като нейната цел първоначално беше да осигури нова възможност на бизнеса  от града за реклама. Изградихме две видеостени на най-натоварените кръстовища в града ни. Този нов вид реклама, който е доста по-запомнящ се, атрактивен и най-вече - с доста по-ниска цена от стандартната билбордна реклама, предостави възможност на рекламодателите да продължат да рекламират в условия на финансова стагнация.

За нуждите от пълно рекламно обслужване в сферата на външната реклама успяхме да се преборим със силната конкуренция на местните и национални фирми -лидери в този сектор и да се сдобием с най-добрите позиции в града. Притежавайки гъвкавата възможност да комбинираме стандартната външна реклама с модерната визия на видеорекламата ,бързо спечелихме лоялни клиенти, които ни се доверяват повече от осем години за техните рекламни кампании. Нуждата от развитие, новите изисквания на пазара, силната конкуренция и новите технологии, постоянно ни карат да се развиваме и предлагаме все по-богата гама от продукти. След осем години, можем да се похвалим с възможност за управление на рекламни кампании на повече от 30 видеостени и 600 билбордни конструкции, на територията на цялата страна.

Годините опит в управлението и поддръжката на собствените видеостени, постоянното следене от нашите специалист на този технологичен сегмент от пазара, както в България така и по света, отличните отношения с водещите производители от Китай, ни позволява да предлагаме продажба на видеостени с изключително високо качество, на много добри цени, и най-добрата поддръжка в България. Ние не само ще ви продадем видеостената, но ще ви помогнем в нейното управление, ще ви  предоставим най-добрия софтуер за управление на рекламни кампании от този вид, ще продаваме вашето съоръжение на нашите рекламодатели.